محمودرضا خواجه نصیری مدیر عامل شرکت تامین سرمایه تمدن در مراسم افتتاح نخستین سوپرمارکت مالی در شیراز:

بازار سرمایه در کشور ایران در سال های گذشته توانسته موفقیت های مناسبی را کسب کند

بامدادخبر – مدیر عامل شرکت تامین سرمایه تمدن در مراسم افتتاح نخستین سوپرمارکت مالی در شیراز با بیان اینکه باید به افرادی که در بازار بورس سرمایه گذاری کرده اند، افتخار کنیم، گفت: در جهت توسعه و پیشرفت بازار باید بستر این بخش را فراهم کنیم تا این افراد بتوانند با خیالی آسوده در این بازار […]

بامدادخبر – مدیر عامل شرکت تامین سرمایه تمدن در مراسم افتتاح نخستین سوپرمارکت مالی در شیراز با بیان اینکه باید به افرادی که در بازار بورس سرمایه گذاری کرده اند، افتخار کنیم، گفت: در جهت توسعه و پیشرفت بازار باید بستر این بخش را فراهم کنیم تا این افراد بتوانند با خیالی آسوده در این بازار سرمایه گذاری کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر   محمودرضا خواجه نصیری با اشاره به اینکه در سال های گذشته سر هر کوچه و خیابان یک شعبه بانک احداث کرده اند، افزود: متاسفانه در شرایط فعلی عمده فعالیت این بانک ها دریافت نقدینگی مردم و پرداخت سود اندک است. وی با اشاره به اینکه بی شک مردم با سرمایه گذاری در بازار سرمایه می توانند با سپرده گذاری هر مقدار نقدینگی سود قابل توجهی کسب کنند، ادامه داد: بازار سرمایه در کشور ایران در سال های گذشته توانسته موفقیت های مناسبی را کسب کند و به اندازه کافی رشد داشته باشد.
مدیر عامل شرکت تامین سرمایه تمدن با اشاره به اینکه در جهت بزرگتر شدن و رشد بازار سرمایه باید به دور از مسائل فرعی به فکر گسترش زیرساخت ها و ارائه خدمات به مشتریان مالی این بازار باشیم، ادامه داد: در این بخش نیاز است تا به مردم آموزش دهیم که جهت ورود به بازار سرمایه در مرحله نخست به بررسی و تحقیق بپردازند و مراحل آموزشی روش های مستقیم و غیر مستقیم ورود به بازار سرمایه را پشت سر بگذرانند. خواجه نصیری با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در بازار سهام بیش از نرخ سودهای بانکی برای مردم سود آوری دارد، گفت: نباید فراموش کرد که سرمایه گذاری در بازار بورس باعث سود آوری برای مردم می شود.
مدیر عامل شرکت تامین سرمایه تمدن با اشاره به اینکه در جهت بهبود زیر ساخت های بازار سرمایه نیاز است تا تمام فعالان این بازار تمام تلاش خود را برای بهتر شدن بازار بورس به کار گیرند، گفت: مسئولین همواره باید این نکته را در نظر بگیرند که در ابتدا نیاز است تا بستر بازار سرمایه را برای مردم فراهم کنند تا در مرحله بعد مردم اقدام به سرمایه گذاری در این بازار کنند.
خواجه نصیری خاطر نشان کرد: مسئولان جهت سرمایه گذاری و آشنایی مردم برای سرمایه گذاری در بورس باید مکانی را فراهم کنند که پاسخگوی سوالات و مشکلات مردم باشد. مدیر عامل شرکت تامین سرمایه تمدن گفت: در شرایطی که کشور و تمام مسئولان خواهان رشد بازار سرمایه هستند نمی توان زیر ساخت های این بازار را افزایش نداد چرا که گسترش زیر ساخت های بازار بورس یکی از مسئولیت های مهم اخلاقی تمام نهادهای مالی به شمار می رود. وی با اشاره به اینکه زمانی درآمد بورس افزایش پیدا می کند که زیر ساخت های این بازار به صورت متوازن و هماهنگ با میزان سرمایه گذاری مردم رشد کند، بیان کرد: نباید فراموش کرد که مردم خواستار مشارکت در بازار سرمایه هستند و در جهت رفاه جامعه در بازار سرمایه نیاز است تا مسئولان با سرمایه گذاری مناسب روند بهبود این بازار را تسریع ببخشند.
با تجمیع سرمایه‌های خرد مردم می توان کارهای اقتصادی خوبی انجام داد
معاون استاندار فارس هم در ادامه این مراسم با انتقاد از پایین‌بودن نسبت مصارف به منابع بانک‌های فارس و خروج سپرده‌های مردم از استان، گفت: انتظار ما این است که حداقل از ۸۰ درصد این سپرده‌ها برای سرمایه‌گذاری در استان استفاده شود. ظفر افشون با بیان اینکه فارس یکی از استان‌هایی است که مردم آن به سیستم بانکی و موسسات مالی اعتماد دارند و سرمایه‌های خود را برای سپرده‌گذاری به آنها می‌سپارند، اظهار داشت: در حال حاضر از ۱۰۰ درصد سپرده‌های مردم در فارس استفاده نمی‌شود و نسبت مصارف به منابع بانک‌های این استان پایین است.
وی با بیان اینکه انتظار ما این است که حداقل از ۸۰ درصد این سپرده‌ها برای سرمایه‌گذاری در استان استفاده شود و این خواسته برحقی است، عنوان کرد: باید دولت و مسئولان امکاناتی فراهم کنند که سپرده‌های بانکی مردم فارس از استان خارج نشود و برای سرمایه‌گذاری در استان استفاده گردد.
افشون با انتقاد از اینکه تولید در کشور بانک محور است و کسی که ۳۰ درصد آورده دارد می‌خواهد با تکیه بر ۷۰ درصد سرمایه بانکی کار تولیدی راه‌اندازی کند، افزود: نباید سرمایه‌گذاری‌ها منوط به کمک بانک باشد و پیشنهاد می‌کنم کسانی وارد سرمایه‌گذاری در زمینه تولید شوند که حداقل ۶۰ درصد آورده شخصی داشته باشند تا کار تولیدی به‌دلیل فراهم‌نشدن تسهیلات بانکی روی زمین نماند.
وی با بیان اینکه استان فارس استعداد سرمایه‌گذاری بالایی دارد و در زمینه گردشگری تاریخی، فرهنگی، طبیعی و مذهبی ظرفیت‌های زیادی دارد، خاطرنشان کرد: فارس در بحث معادن نیز از ظرفیت خوبی برخوردار است و مجتمع ذوب آهن پاسارگاد اگر به صورت کامل به بهره‌برداری برسد برای ۵ هزار نفر ایجاد اشتغال می‌کند و مجتمع آلومینیوم جنوب نیز میزان قابل توجهی اشتغال ایجاد کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با تاکید بر اینکه برای جذب مردم به بازار سرمایه باید اعتماد از دست رفته آنها باردیگر جلب شود، افزود: در ماه‌های ابتدایی سال بیش از ۵۰ میلیون نفر وارد بازار بورس شدند ولی به دلیل نوساناتی که ایجاد شد، دچار تردید شده‌اند و باید اعتماد مردم را بار دیگر جلب کنیم تا به چرخه بازار سرمایه بازگردند.وی با تاکید بر اینکه باید به زیرساخت‌های بازار سرمایه توجه بیشتری شود و به مردمی که در این زمینه دانش کمی دارند آموزش دهیم تا با آگاهی وارد بازار شوند، گفت: با تجمیع سرمایه‌های خرد مردم می توان کارهای اقتصادی خوبی انجام داد و ایجاد اشتغال کرد.
سوپر مارکت مالی شرکت یا بانکی است که خدمات گسترده مالی را در زیر یک سقف ارائه می‌دهد. برای مثال برخی از مؤسسات مالی، خدمات بورس، اوراق با درآمد ثابت، بیمه و بعضاً مشاوره املاک را در کنار خدمات بانکی به مشتریان ارائه می‌کنند. ایده استفاده از سوپر مارکت مالی، ادغام فعالیت‌های بازارهای مالی به منظور آماده کردن بسته‌های خدمات مالی عمومی و حرفه‌ای برای افراد است. استفاده از یک سوپرمارکت مالی موجب صرفه‌جویی در منابع اداری، مدیریتی و تکنولوژیکی می‌شود و همچنین افزایش همکاری و رقابت پذیری هر یک از افراد موسسات مالی می‌شود.سوپر مارکت مالی یک شکل سازمانی با تعامل اقتصادی میان بانک، تامین سرمایه، بیمه و سایر موسسات مالی است و مدل کسب و کار آن بر اساس مشتری مداری است.