اشتغالزایی و رونق اقتصاد محلی با توسعه گردشگری روستایی

بامدادخبر -سفر یک روزه گردشگری از روستای دشتک و روستای سیوند شهرستان مرودشت، توسط اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت با همکاری اداره کل این استان با حضور راهنمایان و فعالان حوزه گردشگری به مناسبت روز جهانی جهانگردی و هفته گردشگری برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر ، بهمن مردانی رئیس اداره […]

بامدادخبر -سفر یک روزه گردشگری از روستای دشتک و روستای سیوند شهرستان مرودشت، توسط اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت با همکاری اداره کل این استان با حضور راهنمایان و فعالان حوزه گردشگری به مناسبت روز جهانی جهانگردی و هفته گردشگری برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر ، بهمن مردانی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت در زمینه اشتغالزایی و رونق اقتصاد محلی، بیان کرد: در چند سال اخیر در زمینه ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد مبتنی بر افراد توانمند بومی، اقدامات بسیار خوبی انجام شده است که سرمایه‌گذاری‌های اخیر در حوزه گردشگری شهرستان مرودشت به خصوص در روستاهای هدف گردشگری، فصل جدیدی از گردشگری در روستاها را به وجود آورده است.

بهمن مردانی در بازدید از اقامتگاه بوم گردی لیرک که در حال اتمام و آماده بهره‌برداری است، تشریح کرد: در سیوند آثار تاریخی و طبیعی فراوانی قرار گرفته است که وجود این ارزش ها برای گردشگران با جذابیت هایی همراه است.
وی ادامه داد: در چند سال اخیر پروژه‌هایی در راستای ایجاد ظرفیت های اقامتی و خدماتی رفاهی برای این روستا آغاز شده است که روزهای آتی با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، نماینده محترم و مقامات استانی، اقامتگاه بوم گردی لیرک افتتاح و به بهره برداری خواهد شد.

مردانی با ابراز امیدواری از رونق مجدد صنعت گردشگری افزود: با توجه به بیماری فراگیر اخیر که متأسفانه این موضوع باعث آسیب‌های جدی به صنعت گردشگری شده است با همکاری و هماهنگی های وزارت گردشگری با وزارت بهداشت، قطعاً شاهد تغییر رویه و رویکرد و همچنین هماهنگی های بیشتری در زمینه جذب گردشگر خواهیم بود.

مردانی از برگزاری رویدادهای فرهنگی و جشنواره های روستایی در این شهرستان خبر داد و گفت: برگزاری جشنواره های محلی در راستای توسعه گردشگری روستایی به رونق فعالیت‌های اقامتگاه های بوم گردی و همچنین گردشگری منطقه کمک شایانی می نماید و برای افراد بومی به خصوص بانوان، زمینه ساز ایجاد اشتغال و ارائه محصولات روستایی خواهد بود.