به میزبانی "شیراز؛ سومین حرم اهل بیت(ع)"

آغاز به‌کار شصت‌وهفتمین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها

بامداد خبر: شصت‌وهفتمین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها به میزبانی شهر “شیراز؛ سومین حرم اهل بیت(ع)” آغاز به کار کرد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر، شصت‌وهفتمین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها به میزبانی شهر “شیراز؛ سومین حرم اهل بیت(ع)” آغاز به کار کرد. “شیراز؛ سومین حرم اهل‌بیت(ع)” […]

بامداد خبر: شصت‌وهفتمین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها به میزبانی شهر “شیراز؛ سومین حرم اهل بیت(ع)” آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر، شصت‌وهفتمین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها به میزبانی شهر “شیراز؛ سومین حرم اهل بیت(ع)” آغاز به کار کرد.
“شیراز؛ سومین حرم اهل‌بیت(ع)” میزبان ۳۱ نفر از رؤسای شورای های اسلامی از سراسر کشور است.

تشکیل کمیسیون‌های چهارگانه، بررسی و طرح پیشنهاد اصلاح برخی از قوانین و مقررات مربوط به مدیریت یکپارچه شهری و گزارش اعضا از معضلات و مسائل شهرهای مراکز استان و مطرح‌شدن عناوین جلسات کمیسیون‌های تخصصی ۴ گانه و بررسی موضوعات به‌عنوان دستور جلسه اصلی این مجمع مشورتی در تحقق اهداف خواهد بود.

پرویز سروری رئیس شورای عالی استان‌ها، محمدهادی ایمانیه استاندار فارس، مهدی طاهری رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، محمدحسن اسدی شهردار شیراز و سید ابراهیم حسینی رئیس شورای اسلامی استان فارس از سخنرانان آیین افتتاحیه این همایش کلی بودند.

شهردار شیراز/فقدان مدیریت واحد یکپارچه شهری چالش شهرداری‌ها 

شهردار شیراز با بیان اینکه فقدان مدیریت واحد یکپارچه شهری و مشخص نبودن شهرداری به‌عنوان یک نهاد دولتی یا غیر دولتی دو چالش شهرداری‌ها است، گفت: این اجلاس و نشست‌های تخصصی می‌توانند نتایج خوبی برای شهر شیراز و کلان‌شهرها داشته باشد.
 محمدحسن اسدی در آیین شصت‌وهفتمین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها به میزبانی  شهر “شیراز؛ سومین حرم اهل بیت(ع)” اظهار کرد: حائز اهمیت بودن عملکرد شورای اسلامی در شورای ششم شیراز باعث شد که بودجه شش هزار میلیارد تومانی شهرداری شیراز ظرف یکسال با افزایش ۳۰۰ درصدی به ۱۸ هزار میلیارد تومان افزایش یابد و این در حالیست که در هیچ کلان‌شهری شاهد سه برابری شدن ظرفیت بودجه شهرداری نبودیم که این خود از ظرفیت شوراها است.
او در ادامه به اجرای جشنواره جهش عمرانی در کلانشهر شیراز  اشاره کرد و گفت: سال گذشته دوازده مرحله از  افتتاح، بهره‌برداری و عملیات اجرایی پروژه‌های مختلف شهرداری در شهر شیراز اجرایی شد .
اسدی در ادامه به راه‌اندازی و مسافرگیری خط ۲ مترو در شیراز بعنوان کلان‌شهر پیشرو در این خط اشاره کرد و گفت: در حالی خط دو مترو شیراز در فاز یک بطول ۱۰ کیلومتر وارد چرخه مسافرگیری شده است که خط یک مترو شیراز به طول ۲۵ کیلومتر روزانه ۱۲۰ هزار مسافر را جابجا
 می کند.
شهردار شیراز در ادامه به دیدار شهرداران کلانشهرها با معاون اول رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: در این دیدار مسائل  و مشکلات مطرح و برای رفع آنها دستور رسیدگی صادر شد.
این مقام ارشد مدیریت شهری در کلانشهر شیراز به ۱۵ اردیبهشت ماه روز شیراز و تدارک یک هفته برنامه های متنوع پرداخت و خاطرنشان کرد: شهر شیراز در سوم خرداد ماه میزبان دومین همایش ملی سرمایه‌گذاری است که از تمام سرمایه‌گذاران برای حضور در این همایش دعوت می‌شود.
اسدی با تأکید به ظرفیت بی نظیر شورای عالی استانها افزود: متاسفانه تا به امروز از این ظرفیت شایسته به نحو مطلوب استفاده نشده است.
فقدان مدیریت واحد یکپارچه شهری و مشخص نبودن شهرداری به‌عنوان یک نهاد دولتی یا غیر دولتی دو چالش شهرداری‌ها است که شهردار  کلانشهر شیراز به آن اشاره و اظهار امیدواری کرد: این اجلاس و نشست‌های تخصصی می‌توانند نتایج خوبی برای شهر شیراز و کلان‌شهرها داشته باشد.
اسدی در پایان به گردشگر پذیر بودن کلانشهر شیراز اشاره کرد و گفت: حضور ۳٫۵ میلیون نفر گردشگر و زائر در تعطیلات نوروز نشان دهنده این است که شیراز شهر گردشگر پذیر است.
رئیس شورای عالی استان‌ها خاطرنشان کرد: با عدم تکرار حکم مذکور در قوانین برنامه پنج‌ساله بعدی، قوه مجریه عمل از ایده مدیریت جامع عقب‌نشینی کرده و تدبیر قبلی حاکمیت و نهاد قانون‌گذاری بر بازیابی اختیارات گسترده شهرداری‌ها در قانون بلدیه و قانون شهرداریها مصوب ۱۳۳۴ بر اثر تصویب قوانین متعدد بخشی از دست رفته و به دستگاه‌های دولتی منتقل شده بود به کناری نهاده شد.
سروری با اشاره به اینکه با مشاهده عدم وجود عزم جدی در کوچک‌سازی دولت ،واگذاری وظایف محلی به مدیریت شهری و روستایی طی قریب به دو دهه گذشته جمعی از نمایندگان مجلس در اواخر سال ۱۳ نسخه اولیه طرح جامع مدیریت شهری را در ۱۵۰ ماده با محوریت کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور پی ریزی کردند.
او درباره سرنوشت این لایحه گفت: به دلیل اختلاف بین بخشی در دستگاه‌های اجرایی دولتی، نسخه جدیدی از طرح فوق با برخی از تغییرات خصوصا اضافه‌کردن در حوزه روستایی تحت عنوان طرح جامع مدیریت شهری و روستایی با با ۱۶۰ ماده در سال ۱۳۹۹ مجدد در دستور کار کمیسیون شوراها قرار گرفته است .
رئیس شورای عالی استان‌ها یادآور شد: به دلیل پیگیری و هماهنگی مؤثر شورای عالی استان‌ها با کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی و به دلیل ایرادات فاحش طرح مردمی‌سازی حکمرانی و وجود پایه مطالعاتی و کارشناسی طرح مدیریت جامع شهری و روستایی مجددا بعنوان طرح اصلی در موضوع انتقال وظایف به نهاد محلی در دستور کار قرار گرفت.
این مقام عالی در شورای استانه‌ا با اشاره به برسی گزارش اصلاحی و تهیه متن نهایی جهت تصویب به‌صورت دو شوری به صحن علنی مجلس تاکید کرد: باتوجه به اهمیت و فوریت موضوع کارگروهی تخصصی مرکب از عده‌ای خبرگان و متخصصین مجرب به این حوزه همچون برخی از دست‌اندرکاران تهیه طرح مطالعاتی اولیه در مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران راه اندازی و تاکنون به ۱۰ جلسه فشرده به جمع‌بندی رسیده است .
این مقام ارش شوراها عنوان کرد: مشکل محدودیت و اتمام زمان بیشتر جهت اصلاح احکام طرح معضل اساسی و پاشنه آشیل بررسی طرح مذکور تلقی می‌شود، پس طرح مذکور نیاز به پالایش و بروز رسانی منطبق با آخرین تحولات تصویب قوانین و مقررات ناشی از آنها را دارد.
سروری تأکید کرد: مسیری جز طراحی نقشه راه سنجیده و انتقال گام به گام وظایف تصدی گری به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با اولویت شهر تهران ،سایر کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها و نیز شهرهای بالای یکصد هزار نفر جمعیت و روستاهای پایلوت و واجد شرایط در قالب طرح مذکور در عین جلب اعتماد و ایجاد تعامل مثبت با مدیریت کلان و میانی بدنه اجرایی دستگاه های دولتی مرتبط و همکار به نظر نمی‌رسد.
او در پایان از تمام اعضای شوراهای اسلامی سراسر کشور به ویژه شوراهای شهرهای مراکز استان‌ها درخواست کرد: باید با مشارکت و انعکاس دیدگاه‌ها در طرح جامع مدیریت شهری و روستایی همراهی و کمک شود.
رئیس شورای عالی استان‌ها/ شوراهای انقلابی کشور تبلور جمهوریت نظام هستند
رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: شوراهای انقلابی کشور تبلور جمهوریت نظام بوده که متکی به آرای مردم و تجلی در نظام شورای کشور است و از سطح روستا تا سطح بالای کشور را دربرمی‌گیرد.
پرویز سروری در آیین شصت‌وهفتمین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها به میزبانی  شهر “شیراز؛ سومین حرم اهل بیت(ع)  اظهار کرد: مسؤولیت ما در سطح شوراها، مهلت برای خدمات‌رسانی به مردم است و فرش قرمز خدمت‌رسانی برای ما پهن است.
 او با اشاره به اینکه بهبود وضعیت مردم اقدامات مؤثر و مفید انجام دهیم، افزود:  باید توجه کنیم که مهلت‌ها سپری می‌شود، اما مسوولیت‌ها باقی می‌ماند و در این عرصه باید اقدامات موثر انجام دهیم.
این مقام ارشد در شورای عالی استانها به اولویت‌ها در شوراهای انقلابی کشور  به‌عنوان یک وظیفه قانونی تأکید کرد: شوراهای انقلابی کشور تبلور جمهوریت نظام بوده که متکی به آرای مردم و تجلی در نظام شورای کشور است و از سطح روستا تا سطح بالای کشور را دربرمی‌گیرد.
سروری با بیان اینکه قانون تکالیف جدی را برای شوراها در نظر گرفته است، تصریح کرد: ما اندکی از مطالبات قانونی را انجام داده‌ایم و برای تحقق کامل مسیر بیشتری پیش رو داریم.
رئیس شورای عالی استان‌ها با تصریح بر این مطلب که شوراها جزو ارکان تصمیم‌گیری امور کشور هستند، عنوان کرد: مسؤولیت شورای عالی استان‌ها رفع تبعیض در کشور بوده و اکنون سوال این است که رفع تبعیض با امکاناتی که در اختیار داریم امکان پذیر است، اما واقعیت این است تا رسیدن به جایگاه و منزلت  که قانون مشخص کرده، فاصله بسیار داریم.
به اعتقاد این مقام ارشد شوراها؛ این دوره حرکت‌ها باید مبتنی بر اولویت‌ها باشد  تا جوابگوی مطالبه قانون اساسی باشیم.
 رئیس شورای عالی استان‌ها به مجموعه اقدامات برای شوراهای کشور پرداخت و گفت: باید ضعف اموزشی در نظام شورای کشور را برطرف کنیم  تا شاهد رفع بسیاری از مشکلات و بروز تخلفات ناشی از عدم آشنایی با قوانین باشیم تا در مسیر تصمیم‌گیری‌ها اعتماد مردم به دلیل بروز تخلفات خدشه‌دار نشود..
او یادآور شد: یکی از اقدامات ماندگار برای شورا و شهرداری‌های  کشور، قانون درآمدهای پایدار است  که حدود ۴۰ جلسه با وزرات  کشور، مجلس و دولت تهیه شد و قانونی که اگر درست عمل شود بسیاری از معضلات  شهرداری‌ها را برطرف و روند رو به جلویی به شهرداریها در مسیر توسعه قرار می‌دهد.
 سروری همراهی تعاملات و مطالبه‌گری را اولین اقدام شورای کشورخاطرنشان کرد و گفت: مطالبه‌گری با هوچی‌گری و جنجال‌سازی متفاوت است و تلاش کردیم مطالبه‌گری با تعاملات سازنده با قوه سه گانه  پیش برود .
رئیس شورای عالی استان‌ها همچنین از برگزاری ۱۰ جلسه با  رئیس‌جمهور برای رفع مشکلات شوراهای کشور خبر داد و گفت: برای اولین بار با هماهمنگی مجمع کلان‌شهرها، مجلس و دولت توانستیم در قانون توسعه کشور لایحه مدیریت یکپارچه مدیریت  شهری را تدوین کنیم که این لایحه در دست بررسی توسط دولت است.
 او از داشتن نقش  و تکالیف روشن شوراها در چشم انداز توسعه تأکید کرد و گفت: برای این نقش باید تعامل و مطالبه‌گری را همزمان پیش ببریم که در این مسیر نیازمند رهنموردها هستیم .
 به گفته سروری؛ ۲۵ درصد ظرفیت آموزشی کشوردر بعد وزارت کشور با قانون درآمد پایدار به نظام  شوراهای کشور سپرده شده است  و پیش‌ بینی می‌شود که این ظرفیت تحت نظام مدون اموزشی از زمان اغاز تا پایان نمایندگی در شوراها تبیینشود تا اعضای شوراها براساس تکالیف و وظایف آموزش های لازم را دریافت کند.
او در خصوص سیر بررسی و ضرورت پی‌ریزی اداره روزآمد شهرها و روستاهای کشور گفت: برای اولین بار در سنگ‌بنای ایده مدیریت جامعه شهری و روستایی در تطابق با دیدگاه‌های متعالی حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در سپردن امور محلی به نظام شورایی از یکسو تجارب نظام حمکرانی خوب و موفق پیرامون لزوم وجود برش افقی مدیریت حوزه‌های بخشی در سطح منطقه‌ای و محلی وجود داشته که با پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان امور اداری و استخدامی طی دهه ۷۰ و قانون برنامه پنجم توسعه  بخشی از تصدی اجرایی حوزه مدیریت شهری را به شهرداری‌ها واگذار شود.
 سروری ادامه داد:  در عمل بجز یک مصوبه شورای عالی اداری مربوط به اویل دهه هشتاد و ۲۳ وظیفه را احضا و پنج مورد از آن در اولویت‌گذاری کرده، ولی عملا اجرایی نشد و هیچ حرکت واقعی در این راستا صورت نپذیرفته و حتی با اقداماتی همچون راه اندازی نهاد کتابخانه های عممومی کاملا در جهت عکس تصویب نامه مذکور درواگذاری اداره کتابخانه های شهر به شهرداری‌ها حرکت شده که  این اقدامات از عوامل تشدید کننده فرهنگی بدنه دولت و سنگینی حرکت آن محسوب می‌‌شود
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز/نهاد شوراها از نظر فرهنگی باید بتواند جریان‌ساز فرهنگ انقلابی اسلامی باشند
رئیس شورای اسلامی کلان شهر شیراز با بیان اینکه نهاد شوراها از نظر فرهنگی باید بتواند جریان‌‌ساز فرهنگ انقلابی اسلامی باشند، گفت: افتخاری انحصاری که برای این نهاد باید متصور شد، همین مؤلفه است.
مهدی طاهری در آیین شصت‌وهفتمین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها به میزبانی  شهر “شیراز؛ سومین حرم اهل بیت(ع) با خیر مقدم به مهمانان شرکت‌کننده در این اجلاس گفت: به‌دلیل حضور احمد وحیدی وزیر کشور در جلسه هئیت دولت، فردا پنج‌شنبه، شاهد سخنرانی این مقام ارشد دولتی در اجلاس ۶۷ شوراهای اسلامی کلان شهرها خواهیم بود.
 نائب‌رئیس شصت‌و‌هفتمین مجمع مشورتی شوراهای کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها یادآوری کرد: مقام و جایگاه این نشست مشورتی با پشت سر گذاشتن ۶۶ اجلاسیه و ارائه راهکارهای مفید در مسیر اداره شهرها با ظرفیت شوراها حایز اهمیت است .
او اظهار امیدواری کرد: شصت‌وهفتمین مجمع  به میزبان کلان شهر شیراز بتواند گام‌های مؤثری را به جهت نزدیک‌ترشدن خدمات‌رسانی شوراها در مسیر تحقق آرمان نظام بردارد .
طاهری مردم‌سالاری دینی را مهمترین دستاورد نظام مردم‌سالاری جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: شوراها مهمترین نماد تشکیل نهادهای مردمی است که نزدیکترین نهاد به مردم که در سرنوشت انها  نقش ایفا می‌کند.
رئیس پارلمان محلی کلان‌شهر شیراز خاطرنشان کرد: در شوراهای اسلامی شهر شیراز مردم نزدیک‌ترین اثرگذاری رای‌های خود را مشاهده می‌کنند که از این منظور شوراها باارزش‌ترین دستاورد نظام جمهوری اسلامی ایران است .
او با تاکید بر افزایش اندیشه‌ورزی در نهاد شوراها  تصریح کرد: ارکان اجرایی  این موضوع را می‌توان در چهار مؤلفه خلاصه کرد؛ در ابتدا این نهاد بتواند چالش‌ها و مسائل را احساس و تحلیل کند،  دوم اینکه راهکار برای رفع این چالش ها ارائه دهد و در گام‌های بعدی زمینه‌ای برای فرصت‌شناسی، فرصت‌سازی و تبیین نقش خود در تصمیم‌گیری‌ها ایفا کند.
طاهری با بیان اینکه نهاد شوراها از نظر فرهنگی باید بتواند جریان‌‌ساز فرهنگ انقلابی اسلامی باشند، گفت: افتخاری انحصاری که برای این نهاد باید متصور شد، همین مؤلفه است.
استاندار فارس/ نقش شوراهای  شهر و شهرداران در مباحث فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، اعتقادی باید پررنگ‌تر از قبل باشد
استاندار فارس گفت: نقش شوراهای  شهر و شهرداران در مباحث فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و اعتقادی باید پر رنگ تر از قبل باشد و در کنار حوزه عمران و آبادی به این مباحث توجه شود.
محمدهادی ایمانیه در آیین شصت‌وهفتمین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها به میزبانی  شهر “شیراز؛ سومین حرم اهل بیت(ع)” گفت: شیراز در بین کلان‌شهرهای کشور تنها شهری است که همچنان از هوای پاک برخوردار است.
 او افزود:  کلان‌شهرها الگویی برای یکدیگر هستند که با اتحاد، وحدت و یگانگی بین تمام مجموعه‌های خدمات‌رسان می‌توانیم زمینه برای خدمت‌گذاری بهتر را برای مردم فراهم کنیم.
 استاندار فارس تصریح کرد: خدمت‌رسانی و انجام وظیفه باید در راستایی اهداف بنیان‌گذارانقلاب جمهوری اسلامی تدوین و تدوام یابد.
 ایمانیه خاطرنشان کرد: هم‌افزایی یکی از دغدغه‌هایی است که می‌تواند در اداره شهرها و سلامت جامعه موثر واقع شود.
 نماینده عالی دولت در استان فارس با تأکید بر این مطلب که در سطح جهانی  اداره سلامت شهروندان نیز بر عهده شهرداری است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در کلان‌شهر شیراز برای پاسخگویی به مطالبات و رفع نیازها شهر شیراز، هماهنگی‌ها از طریق قرارگاه مشترک بین دستگاه‌های اجرایی و خدماتی  دنبال می‌شود، در صورتی‌که اداره شهر به شکل واحد باشد و شهردارمی‌تواند مسایل را رفع کند.
 استاندار فارس  با بیان اینکه یکی از مشکلات در اداره شهرها نبود یک نظام واحد است، خاطر نشان کرد: این ناهماهنگی باعث شده که توان دستگاه‌های اجرایی صرف عدم همکاری‌ها ‌شود.
 ایمانیه با تأکید بر این مطلب که با کلیات طرح مدیریت یکپارچه شهری موافق هستیم، خاطرنشان کرد: با رعایت ملاحظات در جزئیات طرح، این مساله پیش نیاید که سازمان‌ها تصور نکنند شهرداری قرار است به سایر سازمان‌ها  اعلام حاکمیت کند.
 نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه نقش شوراهای  شهر و شهرداران در مباحث فرهنگی، اجتماعی و مذهبی و اعتقادی باید پر رنگ تر از قبل باشد و در کنار حوزه عمران و آبادی به این مباحث توجه شود.
 استاندار فارس تاکید کرد: برای داشتن جامعه با اخلاق و مدیران سالم تلاش، چاره‌ای جز توجه جدی به مسله اخلاقیت، تربیت و اعتقادات نیست.
رئیس شورای عالی استان‌ها/شوراهای انقلابی کشور تبلور جمهوریت نظام هستند/ شوراها جزو ارکان تصمیم‌گیری امور کشور هستند
رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: شوراهای انقلابی کشور تبلور جمهوریت نظام بوده که متکی به آرای مردم و تجلی در نظام شورای کشور است و از سطح روستا تا سطح بالای کشور را دربرمی‌گیرد.
 پرویز سروری در آیین شصت‌وهفتمین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها به میزبانی  شهر “شیراز؛ سومین حرم اهل بیت(ع)  اظهار کرد: مسؤولیت ما در سطح شوراها، مهلت برای خدمات‌رسانی به مردم است و فرش قرمز خدمت‌رسانی برای ما پهن است.
 او با اشاره به اینکه بهبود وضعیت مردم اقدامات مؤثر و مفید انجام دهیم، افزود:  باید توجه کنیم که مهلت‌ها سپری می‌شود، اما مسوولیت‌ها باقی می‌ماند و در این عرصه باید اقدامات موثر انجام دهیم.
این مقام ارشد در شورای عالی استانها به اولویت‌ها در شوراهای انقلابی کشور  به‌عنوان یک وظیفه قانونی تأکید کرد: شوراهای انقلابی کشور تبلور جمهوریت نظام بوده که متکی به آرای مردم و تجلی در نظام شورای کشور است و از سطح روستا تا سطح بالای کشور را دربرمی‌گیرد.
سروری با بیان اینکه قانون تکالیف جدی را برای شوراها در نظر گرفته است، تصریح کرد: ما اندکی از مطالبات قانونی را انجام داده‌ایم و برای تحقق کامل مسیر بیشتری پیش رو داریم.
رئیس شورای عالی استان‌ها با تصریح بر این مطلب که شوراها جزو ارکان تصمیم‌گیری امور کشور هستند، عنوان کرد: مسؤولیت شورای عالی استان‌ها رفع تبعیض در کشور بوده و اکنون سوال این است که رفع تبعیض با امکاناتی که در اختیار داریم امکان پذیر است، اما واقعیت این است تا رسیدن به جایگاه و منزلت  که قانون مشخص کرده، فاصله بسیار داریم.
به اعتقاد این مقام ارشد شوراها؛ این دوره حرکت‌ها باید مبتنی بر اولویت‌ها باشد  تا جوابگوی مطالبه قانون اساسی باشیم.
 رئیس شورای عالی استان‌ها به مجموعه اقدامات برای شوراهای کشور پرداخت و گفت: باید ضعف اموزشی در نظام شورای کشور را برطرف کنیم  تا شاهد رفع بسیاری از مشکلات و بروز تخلفات ناشی از عدم آشنایی با قوانین باشیم تا در مسیر تصمیم‌گیری‌ها اعتماد مردم به دلیل بروز تخلفات خدشه‌دار نشود..
او یادآور شد: یکی از اقدامات ماندگار برای شورا و شهرداری‌های  کشور، قانون درآمدهای پایدار است  که حدود ۴۰ جلسه با وزرات  کشور، مجلس و دولت تهیه شد و قانونی که اگر درست عمل شود بسیاری از معضلات  شهرداری‌ها را برطرف و روند رو به جلویی به شهرداریها در مسیر توسعه قرار می‌دهد.
 سروری همراهی تعاملات و مطالبه‌گری را اولین اقدام شورای کشورخاطرنشان کرد و گفت: مطالبه‌گری با هوچی‌گری و جنجال‌سازی متفاوت است و تلاش کردیم مطالبه‌گری با تعاملات سازنده با قوه سه گانه  پیش برود .
رئیس شورای عالی استان‌ها همچنین از برگزاری ۱۰ جلسه با  رئیس‌جمهور برای رفع مشکلات شوراهای کشور خبر داد و گفت: برای اولین بار با هماهمنگی مجمع کلان‌شهرها، مجلس و دولت توانستیم در قانون توسعه کشور لایحه مدیریت یکپارچه مدیریت  شهری را تدوین کنیم که این لایحه در دست بررسی توسط دولت است.
 او از داشتن نقش  و تکالیف روشن شوراها در چشم انداز توسعه تأکید کرد و گفت: برای این نقش باید تعامل و مطالبه‌گری را همزمان پیش ببریم که در این مسیر نیازمند رهنموردها هستیم .
 به گفته سروری؛ ۲۵ درصد ظرفیت آموزشی کشوردر بعد وزارت کشور با قانون درآمد پایدار به نظام  شوراهای کشور سپرده شده است  و پیش‌ بینی می‌شود که این ظرفیت تحت نظام مدون اموزشی از زمان اغاز تا پایان نمایندگی در شوراها تبیینشود تا اعضای شوراها براساس تکالیف و وظایف آموزش های لازم را دریافت کند.
او در خصوص سیر بررسی و ضرورت پی‌ریزی اداره روزآمد شهرها و روستاهای کشور گفت: برای اولین بار در سنگ‌بنای ایده مدیریت جامعه شهری و روستایی در تطابق با دیدگاه‌های متعالی حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در سپردن امور محلی به نظام شورایی از یکسو تجارب نظام حمکرانی خوب و موفق پیرامون لزوم وجود برش افقی مدیریت حوزه‌های بخشی در سطح منطقه‌ای و محلی وجود داشته که با پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان امور اداری و استخدامی طی دهه ۷۰ و قانون برنامه پنجم توسعه  بخشی از تصدی اجرایی حوزه مدیریت شهری را به شهرداری‌ها واگذار شود.
 سروری ادامه داد:  در عمل بجز یک مصوبه شورای عالی اداری مربوط به اویل دهه هشتاد و ۲۳ وظیفه را احضا و پنج مورد از آن در اولویت‌گذاری کرده، ولی عملا اجرایی نشد و هیچ حرکت واقعی در این راستا صورت نپذیرفته و حتی با اقداماتی همچون راه اندازی نهاد کتابخانه های عممومی کاملا در جهت عکس تصویب نامه مذکور درواگذاری اداره کتابخانه های شهر به شهرداری‌ها حرکت شده که  این اقدامات از عوامل تشدید کننده فرهنگی بدنه دولت و سنگینی حرکت آن محسوب می‌‌شود.
رئیس شورای اسلامی استان فارس/قانون مدیریت واحد و یکپارچه شهری مکمل قانون درآمدهای پایدار است/ نباید در تدوین طرح مدیریت واحد یکپارچه شهری از بخش فرهنگ غافل شد
رئیس شورای اسلامی استان فارس با بیان اینکه قانون درآمدهای پایدار اتفاق خوبی برای مدیریت شهری و شوراها است، گفت: مکمل این قانون مدیریت واحد و یکپارچه شهری است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز، سید ابراهیم حسینی در شصت ‌وهفتمین  مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها به میزبانی  شهر شیراز  با  تقدیر از مسؤولان استانی و مدیریت شهری و شورا در برگزاری این همایش گفت: قانون درآمدهای پایدار اتفاق خوبی برای مدیریت شهری و شوراها است، اما مکمل این قانون مدیریت واحد و یکپارچه شهری است.
او با تأکید براین مطلب که نباید در تدوین طرح مدیریت واحد یکپارچه شهری از بخش فرهنگ غافل شد، افزود: در مدیریت واحد یکپارچه  شهری، ارتباط شهرداری به‌عنوان مدیر شهر و حوزه فرهنگی مخصوصا آموزش‌و پرروش بعنوان سنگ‌بنای مسائل فرهنگی باید جدی گرفته شود.
 رئیس شورای اسلامی استان فارس پیشنهاد داد: این اجلاس یک نقطه عطفی  برای برداشت گام‌های بزرگ شوراها و شهرداری‌ها درهمکاری با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد ..
 به اعتقاد حسینی؛ جایگاه ویژه شوراها و شهرها، همراهی و همکاری با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که در این راستا سندهای بزرگی نوشته شده،  لذا لازم است در تدوین این  دستورالعمل‌ها نقش این نهادهای مردمی و خدمات‌رسان در سندهای فرهنگی  لحاظ شود.
 رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه در استان فارس برش استانی سند فرهنگی کشور تهیه شده است، خاطرنشان کرد:  با نگاه به دستورالعمل‌ها متوجه می‌شویم اگر شورا و شهرداری را از  اجرای سند فرهنگی  کشور حذف کنیم، این سند اجرا شدنی نیست؛ پس این اجلاس می‌تواند نقش مهمی در درنظر گرفتن این نقش در اجرای سند فرهنگ عمومی کشور باشد.
 او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرهنگیان  و تأکید بر اجرای سند تحول بنیادین  آموزش و پرورش ، مسؤولیت‌های جدیدی را برای همگان مشخص کرده‌اند، گفت: در اجرای این سند چهار رکن دولت، خانواده، رسانه و بخش غیردولتی دیده شده است  که در سند تحول بنیادین بالغ بر پنج مرتبه شورا و شهرداری را نهاد  عمومی غیردولتی برشمرده است و و ظایفی را لحاظ کرده است .
 او با اشاره به اینکه با مشرف بودن به قوانین شوراها و شهرداری و نوشتن مقاله‌های پژوهشی بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش  تأکید کرد: بدون همکاری شورا و شهرداری امکان  اجرای سند تحول بنیادین وجود ندارد.
حسینی یادآور شد: حرکت به این سمت و درنظر گرفتن نقش شورا و شهرداری در اجرای سند  تحول بنیادین، اجرای مطالبات رهبر معظم انقلاب است.
 رئیس شورای اسلامی استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود خود بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و سه واژه  خودسازی، جامعه پردازی و تفکرسازی برای آغاز حرکت دوم ۴۰ ساله انقلاب گفت: براساس سرفصل‌های این بیانیه، جامعه پردازی و تفکرسازی محور کار شهرداری  و شوراها هستند .
حسینی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب، هفت توصیه را برای  تبلور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در نظر گرفته است، عنوان کرد:  سه مقوله فرهنگ شهروندی و سبک زندگی ایرانی اسلامی، مبارزه با فساد و عدالت و معنویت می‌تواند در کمیسیون‌های فرهنگی شوراها پرداخته شود.
 او با اشاره به دستورالعمل وزرات کشور و شورای کشور برای تقدیر از شوراهای برتر گفت: حدود ۲ هزار  و ۸۹ شورای روستای فعال و ۱۲۲ شورای شهری،۹۰  شورای بخش و ۳۷ شورای شهرستان داریم که  از شوراهای روستاها در بخش ‌ها تقدیر شده است و   ۶ شورای روستایی برتر، ۳ شورای روستایی بخش، شهر و شهرستان در این اجلاسیه تقدیر می‌شود و تعدادی هم به‌عنوان شورای قابل تقدیر با دستور استاندار تجلیل می‌شود.
در بخش افتتاحیه این مراسم از شوراهای برتر در سطح استان فارس با حضور مسؤولان نیز تجلیل شد.