بهر ه برداری از طرح های عمرانی ، فرهنگی شهرداری و شورای شهر زرقان در تابستان ۱۴۰۰

 بامدادخبر – غلامحسین فروزان در نشست خبری تشریح عملکرد شش ماهه شهرداری و شورای شهر زرقان که با حضور خبرنگاران  و در ساختمان شهرداری زرقان انجام شد گفت : شهرداری زرقان اردیبهشت سال ۱۳۱۷ تاسیس شده و از قدیمی‌ترین شهرداری‌های کشور است. وی با اشاره به افزایش بودجه این شهر زرقان در طرح تقسیمات کشوری گفت: استقلال […]

 بامدادخبر – غلامحسین فروزان در نشست خبری تشریح عملکرد شش ماهه شهرداری و شورای شهر زرقان که با حضور خبرنگاران  و در ساختمان شهرداری زرقان انجام شد گفت : شهرداری زرقان اردیبهشت سال ۱۳۱۷ تاسیس شده و از قدیمی‌ترین شهرداری‌های کشور است. وی با اشاره به افزایش بودجه این شهر زرقان در طرح تقسیمات کشوری گفت: استقلال زرقان علاوه بر افزایش بودجه شهرداری، پرداخت سهم آلایندگی ناشی از استقرار کارخانجات و شرکت‌های صنعتی در این شهر نیز رقم زد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر ، فروزان  با یادآوری اینکه مهرماه سال گذشته، بعد از سال‌ها تلاش و پیگیری،ارتقاء شهر زرقان در تقسیمات کشوری به شهرستان محقق شدو بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان اعتبار از محل سهم آلایندگی به شهرداری‌های زرقان، لپویی و دهیاری‌های شهرستان زرقان  تخصیص یافته است.

فروزان از افزایش بودجه شهرداری زرقان به ۳۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در سال ۹۹ اشاره و با بیان اینکه ۴۰ درصد از کل این بودجه طی ۵ ماه منتهی به پایان مرداد محقق شده است، گفت: احداث جایگاه عرضه سوخت شامل بنزین، نفت گاز و گاز مایع با هدف ایجاد یک منبع پایدار درآمد، یکی از اقدامات عمرانی و اشتغالزا بوده است.

فروزان به ساخت یک زورخانه در این شهر با رویکرد فرهنگی-ورزشی هم اشاره کرد و گفت: امید است این پروژه در تابستان ١۴٠٠ به مرحله بهره برداری برسد.

او از نصب یک سوله سونا و جکوزی تا هفته آینده در این شهر خبر داد و گفت: تلاش خواهد شد تا ٢٢ بهمن امسال این پروژه نیز به مردم زرقان تقدیم شود.

شهردار زرقان طرح آزاد سازی و احداث معبر جدید و همچنین دو بانده کردن خیابان رضازاده این شهر را یکی دیگر از پروژه‌های شاخص دانست و ابراز امیدواری کرد که تا دو ماه آینده عملیات اجرایی این پروژه نیز آغاز شود.

شهردار زرقان با بیان اینکه این شهر در مسیر توسعه قرار دارد، یادآور شد: شهرداری زرقان سابقه ٨٠ ساله دارد و اگرچه طی سال‌های اخیر بودجه نسبتا خوبی برای امور زیربنایی و توسعه‌ای این شهر پیش بینی شد و در این راستا تخصیص درآمدی خوبی هم داشته است اما از سال گذشته با افزایش بالای قیمت‌ها مواجه شده‌ایم.

او در خصوص ورودی زرقان نیز تاکید کرد: هیچ دخل و تصرفی در پل‌ها نداریم و این موضوع در حوزه اختیارات راه و شهرسازی است.البته رمپ ورودی و خروجی را تعیین کرده‌ایم.

شهردار زرقان به وجود باغ وحش در حریم این شهر هم اشاره و با بیان اینکه فاصله آن از مرکز استان باعث شده تا عبور و مرور مردم به سختی اتفاق بیفتد، گفت: البته باغ وحش از محدوده قانونی خارج شده و تسریع مسیر دسترسی و بسیاری از مشکلات آن مرتفع شده است.

فروزان با بیان اینکه پرداخت عوارض قانونی است و نه توان بخشش داریم و نه تخفیف، افزود: متاسفانه فرار از پرداخا عوارض شهرداری‌ها همه جا وجود دارد در حالی که خدمات شهرداری عمومی و فراگیر است.

او با اشاره مجدد به بودجه ٣٣ میلیارد و ٩٠٠ بودجه امسال شهرداری زرقان، گفت: این شهر ۳۵ هزار نفر جمعیت دارد و سهم هر نفر از بودجه کمتر از یک میلیون تومان در سال می‌شود.

شهردار زرقان به وجود صنایع آلاینده در این شهر اشاره و با بیان اینکه با توسعه شهر، محل سکونت افراد به کارخانه‌ها نزدیک شده و تعادل زیست محیطی را بهم ریخته، تصریح کرد: به هیچ عنوان هدف ما تعطیلی کارخانه‌ها به ویژه در سال جهش تولید نیست، چرا که افراد بومی زرقان در این کارخانجات وشرکت‌های صنعتی مشغول به کار هستند.

فروزان با تاکید بر اینکه استانداردسازی در کنترل آلاینده‌ها هدف ماست، گفت: یک کارخانه می‌تواند در دل شهر کار کند اما استانداردسازی را رعایت کند.

او همچنین خاطرنشان کرد: ٩ درصد ارزش افزوده حاصل از کارخانه‌ها ‌شرکت‌های صنعتی در استان‌ها تقسیم می‌شود و اینگونه نیست درآمد حاصل شده را مستقیما به شهرداری‌ها بدهند.

شهردار زرقان تصریح کرد:  استقلال زرقان موجب شد تا سهم الایندگی را به شهرداری‌ها اختصاص دهند و اکنون ۵.۵ درصد از ٩ درصد آلایندگی‌ها، سهم شهرداری است.

فروزان به توسعه باغشهرها در زرقان هم اشاره و بیان کرد: ۳ تا ۵ برابر محدوده زرقان حریم قانونی داریم و اکنون بسیاری از باغ‌ها خارج از حریم ساخته شده است که وظیفه ما حفاظت از حریم و نه خارج از حریم است.

او ادامه داد: در محدوده قانونی تا فاصله ٩٠٠ مترمربع به سمت عمق، محدوده شهرداری زرقان است و خارج از آن ارتباطی به مجموعه ما ندارد.

شهردار زرقان همچنین از ثبت ملی نمادهای این شهر از جمله حلوای سنتی، خیمه‌های برافراشته و تعزیه خبر داد و گفت: در گذشته محلی در زرقان به نام ترمینال قدیم وجود داشت که یک کاروانسرا در آن بنا شده بود و با احیای آن کارونسرا، ترمینال به فضای شهری تبدیل شد که در مراسمات ملی و مذهبی و برپایی تعزیه از آن استفاده می‌شود.

فروزان با اشاره به وجود ۶۵ هکتار فضای سبز در زرقان، سرانه هر نفر را بالای ٢٠ متر اعلام کرد و گفت: وجود این میزان سرانه بی نظیر در کشور به دلیل آلایندگی و استقرار کارخانه‌های آلاینده در این شهر است.