مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس:

بازدید بیش از ده هزار نفر گردشگری خارجی از آثار تاریخی ، فرهنگی فارس

بامداد خبر، مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از بازدید بیش از ده هزار گردشگر خارجی از آثار و بناهای تاریخی فرهنگی فارس خبر داد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر ، سید مؤید محسن نژاد گفت: در بازه زمانی ۲۰ خرداد تا ۱۶ تیرماه ۱۴۰۲ تعداد ۱۰ هزار و ۴۷۲ نفر گردشگر […]

بامداد خبر، مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از بازدید بیش از ده هزار گردشگر خارجی از آثار و بناهای تاریخی فرهنگی فارس خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر ، سید مؤید محسن نژاد گفت: در بازه زمانی ۲۰ خرداد تا ۱۶ تیرماه ۱۴۰۲ تعداد ۱۰ هزار و ۴۷۲ نفر گردشگر خارجی از اماکن تاریخی، فرهنگی و موزه‌های استان فارس بازدید کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس افزود: مجموعه جهانی تخت جمشید با بیش از ۳ هزار بازدیدکننده در صدر مقاصد بازدید شده توسط گردشگران خارجی است.
او افزود: آرامگاه حافظ با ۲۲۹۵ بازدیدکننده دومین مقصد بازدید گردشگران خارجی بوده و پس‌ازآن مجموعه جهانی پاسارگاد ۲۱۲۱ نفر میزبان بیشترین تعداد گردشگران خارجی بوده‌اند.
محسن نژاد گفت: نقش رستم، ارگ کریم‌خان زند و آرامگاه سعدی نیز از دیگر اماکن تاریخی فرهنگی استان هستند که به ترتیب بیشترین بازدیدکننده خارجی را به خود اختصاص داده‌اند.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس در ادامه جمع بازدیدکنندگان داخلی از موزه‌ها و اماکن تاریخی فرهنگی استان در بازه زمانی ۲۰ خرداد تا ۱۶ تیرماه ۱۴۰۲ نیز اشاره کرد و گفت: در این مدت‌زمان تعداد ۲۳۹ هزار و ۲۵۷ نفر بازدیدکننده داخلی از موزه‌ها و بناها تاریخی، فرهنگی استان بازدید کردند.
او مجموعه تاریخی فرهنگی آرامگاه حافظ را پرمخاطب‌ترین مکان تاریخی برای بازدیدکنندگان داخلی نام برد و گفت: ۸۹ هزار و ۶۸۵ نفر در مدت ذکرشده از این مجموعه بازدید کردند.
محسن نژاد پرمخاطب‌ترین مکان‌های تاریخی، فرهنگی استان را برای بازدیدکنندگان داخلی به ترتیب آرامگاه سعدی با ۴۸ هزار و ۵۱۵ نفر، ارگ کریم‌خان زند با ۳۰ هزار و ۱۵۸ نفر، مجموعه جهانی تخت جمشید با ۲۷ هزار ۸۰۵ نفر و پس‌ازآن پاسارگاد، حمام وکیل، موزه تخت جمشید، نقش رستم، موزه پارس، آتشکده فیروزآباد، مجموعه جهانی بیشاپور، تنگ چوگان کازرون و موزه بیشاپور و موزه سنگ‌های تاریخی هفت‌تنان نام برد.
انتهای پیام /