آیت‌الله رئیسی در دیدار با سران عشایر خوزستان:

برنامه‌ دولت سیزدهم فعال کردن اقتصاد گردشگری است

بامدادخبر:آیت‌الله رئیسی در دیدار با سران عشایر خوزستان گفت: «یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم فعال کردن اقتصاد گردشگری است. به‌گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر   ، آیت‌الله رئیسی در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری خوزستان بیان کرد: «یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم فعال کردن اقتصاد گردشگری است و انشاءالله آقای مهندس ضرغامی […]

بامدادخبر:آیت‌الله رئیسی در دیدار با سران عشایر خوزستان گفت: «یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم فعال کردن اقتصاد گردشگری است.

به‌گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر   ، آیت‌الله رئیسی در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری خوزستان بیان کرد: «یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم فعال کردن اقتصاد گردشگری است و انشاءالله آقای مهندس ضرغامی در اولین فرصت خدمت شما برسد و برای فعال کردن اقتصاد گردشگری با همه عزیزانی که در منطقه هستند، گفت‌وگو و مشورت کند.»

رئیس جمهوری در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های خوب خوزستان از جمله نیروی انسانی جوان و تحصیل‌کرده تصریح کرد: «مدیران استان باید استفاده از نیروی انسانی بومی را در اولویت قرار دهند و ایجاد زمینه شغلی برای جوانان آماده به کار استان، اولویت ایجاد فرصت‌های شغلی در استان باشد.

او منابع طبیعی، جنگل‌ها و درختان استان را از دیگر سرمایه‌های خوزستان برشمرد و با اشاره به حضور وزیر جهاد کشاورزی در جلسه، گفت: «حفظ این جنگل‌ها که از ذخایر مردم منطقه است باید مورد توجه قرار گیرد و اجازه داده نشود درختان بلوط که از سرمایه‌های این منطقه و مزیت اکوسیستم منطقه است، آسیب ببیند. این ثروت باید کاملا حفظ شده و برای نسل‌ها و عصرهای آینده حفظ شده و بلکه توسعه پیدا کند.»

آیت‌الله رئیسی در خصوص موضوع بازارچه‌های مرزی و مبادلات مرزنشینان اظهار کرد: «تبادلات مرزی مرزنشینان را در قالب یک بازار کاملا قانون‌مند و سامان‌یافته بسیار سودمند می‌دانم. این تبادلات هم ایجاد اشتغال می‌کند و هم نحوه تجارت و داد و ستد با کشورهای همجوار را سامان می‌دهد و از قاچاق کالا جلوگیری می‌کند.»

رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه جلسات شورای برنامه‌ریزی استان باید با طرح‌هایی برخاسته از خود استان و با نگاه به ظرفیت‌های استان تشکیل شود، بیان کرد: «امیدوارم با مشارکت دلسوزان استان و فعالان شورای برنامه‌ریزی، و با شرکت نمایندگان محترم، اتاق فکری تشکیل شود که بتواند ظرفیت‌ها را شناسایی و برای بکارگیری این ظرفیت‌ها در جهت رفع مشکلات استان پیشنهاد بدهد. ضروری است در این اتاق فکر از فکر و اندیشه آقایان شیوخ محترم، سران عشایر و صاحب‌نظران استان به عنوان نخبگان و صاحب‌نظران و کسانی که می‌توانند راه را باز کنند، استفاده شود تا گره‌های استان باز شود.»