مدیر روابط عمومی مجموعه سیرک بزرگ و بین المللی قهرمانی:

۶ میلیارد اعتبار نیاز است تا سیرک قدیمی مجموعه قهرمانی به حالت قبل بازگردد

بامداد خبر:مدیر روابط عمومی مجموعه سیرک بزرگ و بین المللی قهرمانی گفت: سیرک ایران و پرتغال همه روزه از در دو سانس ۸ و ۱۰:۳۰ شب ، واقع در بلوار دکترحسابی نرسیده به ورودی شهرک صدرا، روبروی مجتمع خلیج فارس تا ۵ مرداد میزبان شهروندان شیرازی خواهد بود. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر، […]

بامداد خبر:مدیر روابط عمومی مجموعه سیرک بزرگ و بین المللی قهرمانی گفت: سیرک ایران و پرتغال همه روزه از در دو سانس ۸ و ۱۰:۳۰ شب ، واقع در بلوار دکترحسابی نرسیده به ورودی شهرک صدرا، روبروی مجتمع خلیج فارس تا ۵ مرداد میزبان شهروندان شیرازی خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر، حسین قهرمانی افزود: این مجموعه با بیش از۱۰ نفر از هنرمندان بین المللی و داخلی در حال اجرای سیرک بزرگ ایران وپرتغال است.
وی به تفاوت های سیرک با هنرهای نمایشی دیگر از جمله تئاتر اشاره کرد و افزود: تئاتر هنری تفکر برانگیز است و تماشاگر بعد از دیدن آن پیرامون اتفاقاتی که در طول نمایش رخ می دهد اندیشه می کند اما در سیرک ما با اتفاقات خلاقانه بدون هیچگونه دیالوگی از سوی هنرمندان روبرو هستیم و تماشاگر پدیده های نوینی را در قالب تصاویر مختلف تماشا می کند.
مدیر موسسه فرهنگی و هنری بامداد نقش خیال با بیان اینکه به دنبال وام هایی برای راه اندازی دوباره سیرک قبلی که در آبان ۱۴۰۰ دچار سانحه آتش سوزی شد هستیم، گفت: پیش بینی ما این است که ۵ تا ۶ میلیارد اعتبار نیاز است تا سیرک قدیمی مجموعه قهرمانی به حالت قبل بازگردد، اما این وام ها به تنهایی کفاف هزینه های آن را ندارد.
وی از شهرداری شیراز خواستار شد تا بیلبوردها و فضاهای تبلیغاتی شهر را در اختیار این مجموعه برای اطلاع رسانی بهتر به شهروندان قرار بدهند و ادامه داد: ارگان ها و سازمان های فارس و شیراز در فروش کالای فرهنگی و محصول به ما کمک کنند تا مردم بتوانند لحظاتی را به شادی در کنار خانواده های خود بگذرانند .
قهرمانی بیان کرد: بعد از ماه محرم و صفر در محوطه سیرک طرح بهسازی و گسترش سیرک را به عنوان فضای فرهنگی و هنری آغاز خواهیم کرد تا شهروندان با هنرهای دیگر به واسطه حضور در این فضا آشنا شوند.
او افزود: اگر شهرداری این فضا را در اختیار ما بگذارد به صورت دائمی خواهد بود و اگر نه به صورت پرتابل انجام می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: باید زمینه ای فراهم شود تا بتوان از طریق امکانات ارگان های مختلف برگزاری سیرک را به گوش شهروندان رساند.
وی از مسوولینی که در اجرای سیرک بین المللی ایران و پرتغال از جمله سفارتخانه های ایران و پرتغال، اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان فارس،اداره اماکن نیروی انتظامی فارس، فرمانداری شیراز، استانداری فارس، پلیس راهنمایی و رانددگی استان فارس، اداره اطلاعات و سپاه پاسداران با این مجموعه همکاری کردند قدرانی کرد.
از سوی هیچ نهاد و ارگانی حمایت نمی شویم
مدیریت مجموعه سیرک بزرگ و بین المللی قهرمانی نیز گفت: سیرک بزرگ و بین المللی جهان پهلوان سیروس قهرمانی قدمتی بالای ۷۰ سال دارد و در شرایط کرونا این مجموعه حدود سه سال تعطیل شد و بدون هیچ حمایتی دولتی این مجموعه را نگه داشتیم.
محمدعلی قهرمانی که با لقب« گلادیاتور » شناخته می شود با بیان اینکه در گذشته نمایش هایی را با حیوانات برگزار می کردیم، افزود: تمام سیرک های بین المللی در دنیا نمایش با حیوانات را در برنامه های خود گنجانده اند و بطور کلی نمایش سیرک بدون حضور حیوانات معنی ندارد.
وی ادامه داد: جهان پهلوان سیروس قهرمانی که با عنوان رستم قرن ۲۰ آن را می شناختند در تمام کشورهای دنیا با حیوانات نمایش های مختلفی را اجرا می کرد و مجموعه کنونی که سیرک ایران و پرتغال است در ادامه برنامه های این سیرک بین المللی است.
محمدعلی قهرمانی خاطرنشان کرد: مرحوم سیروس قهرمانی ۱۲ هکتار از محله برآفتاب سعدی را وقف مردم شیراز کرد ، باغ ملی را بدون هیچ چشم داشتی به شهرداری واگذار کرد اما امروز از سوی هیچ نهاد و ارگانی در شیراز حمایت نمی شویم.
وی از راه اندازی مجموعه گردشگری جهانی که شامل جزیره تمساح ها، باغ پرندگان، خزندگان، پارک وحش، باغ وحش است در منطقه صدرآباد روبروی پالایشگاه شیراز خبرداد.
گفتنی است سیرک بین المللی ایران و پرتغال با مدیریت میثم زرگر و مدیریت داخلی میلاد رمضانی و محسن قهرمانی به دعوت و میزبانی سیرک بزرگ و بین المللی جهان پهلوان سیروس قهرمانی به مدیریت محمدعلی قهرمانی تحت مجوز رسمی همکاری، نظارت و حمایت موسسه فرهنگی و هنری بامداد نقش خیال به مدیریت حسین قهرمانی برگزار می شود.