۸۰ درصد طلب گندمکاران استان مرکزی پرداخت شد

اراک –  معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: ۸۰ درصد طلب گندمکاران این استان از ابتدای برنامه خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان تا کنون پرداخت شده است. «غلامرضا ملکی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۲۸۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان  خرداد ماه امسال تاکنون […]

اراک –  معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: ۸۰ درصد طلب گندمکاران این استان از ابتدای برنامه خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان تا کنون پرداخت شده است.

«غلامرضا ملکی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۲۸۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان  خرداد ماه امسال تاکنون از کشاورزان استان مرکزی خریداری شده است که بیش از سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از طلب آنان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: طلب کشاورزان ۱۵ روز پس از تحویل گندم و پس از تهیه فایل و تامین اعتبار به صورت یک جا به حساب گندمکاران واریز می شود.

معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان تا پایان شهریور ماه ادامه دارد و می طلبد که برای انجام فرآیند تهیه فایل و پرداخت طالب، گندمکاران در اولین فرصت نسبت به تحویل محصول خود به مراکز خرید اقدام کنند.

ملکی، ظرفیت ذخیره سازی برای خرید تضمینی گندم کشاورزان استان مرکزی را ۶۰۰ هزار تن عنوان کرد و افزود: ۳۲ مرکز خرید در شهرستان‌های استان وظیفه ارایه تحویل و ذخیره سازی این محصول را در انبارهای ذخیره برعهده دارند.

وی از خرید یک هزار و ۸۰۰ تن دانه های روغنی کلزا در استان مرکزی خبر داد و افزود: ۶۰ میلیارد ریال از طلب کشاورزان استان پرداخت و طلب آنان تسویه شده است.

۲۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی در سال جاری به کشت گندم دیم و ۵۰ هزار هکتار به کشت گندم آبی اختصاص یافته  و پیش بینی می شود ۴۰۰ هزار تن گندم در این اراضی تولید شود.

استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می‌شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.

۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.

استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در تولیدهای بخش کشاورزی و دامداری در سطح کشور برخوردار است.