برداشت لگوم علوفه ای خلر برای اولین بار در بیضا
بامدادخبر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از برداشت ۱۳ تن لگوم علوفهای مخلوط خلر در سطح ۱۰ هزار مترمربع از مزارع طرح جهش تولید در دیمزارهای این شهرستان برای اولین بار خبر داد. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با بیان اینکه مخلوط علوفه خلر و جو به نسبت ۲:۱ […]
بامدادخبر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از برداشت ۱۳ تن لگوم علوفهای مخلوط خلر در سطح ۱۰ هزار مترمربع از مزارع طرح جهش تولید در دیمزارهای این شهرستان برای اولین بار خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با بیان اینکه مخلوط علوفه خلر و جو به نسبت ۲:۱ در آذرماه سال گذشته بصورت آزمایشی در اراضی دیم کشت شد، تصریح کرد: عملیات برداشت دستی این علوفه قبل از دانه بستن گیاه در تاریخ سی ام فروردین ماه جاری انجام شد.
به گفته وی؛ این طرح با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و مشارکت کشاورز پیشرو شهرستان و با تامین بذر رایگان اجرا شد.
این مقام مسئول با اشاره به هدف تولید علوفه دیم در این طرح افزود: باید از ظرفیت دیمزارها و آب باران در راستای جهش تولید استفاده کرد.
مویدی اظهار کرد: این گیاه در مقایسه با شبدر، یونجه، اسپرس و سایر گیاهان علوفهای ارزش غذایی یکسانی داشته و پروتئین آن با توجه به مرحلهای از رشد که برداشت میشوند بین ۱۲ تا ۲۰ درصد متغیر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطر نشان کرد: از مزایای کشت این گیاه علوفهای میتوان به ارزش غذایی بالا در تغذیه دام، کاشت در اراضی کم بازده، مقاومت به سرما و کم آبی، مقاومت به ماندابی و همچنین نقشی که در حاصلخیزی خاک دارد، اشاره کرد و می تواند به صورت چندمنظوره مورد استفاده قرار گیرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰