نیریز یکی از قطبهای تولید انجیر فارس است
بامداد خبر: مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز گفت: استان فارس نخستین تولیدکننده انجیر در ایران و شهرستان نیریز یکی از قطب های تولید انجیر استان است. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، علیرضا بصیری ضمن بیان این مطلب از شروع برداشت انجیر نی ریز خبرداد و گفت: همهساله از اوایل مردادماه عملیات برداشت […]
بامداد خبر: مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز گفت: استان فارس نخستین تولیدکننده انجیر در ایران و شهرستان نیریز یکی از قطب های تولید انجیر استان است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، علیرضا بصیری ضمن بیان این مطلب از شروع برداشت انجیر نی ریز خبرداد و گفت: همهساله از اوایل مردادماه عملیات برداشت این محصول در باغ های دیم شهرستان شروع می شود و تا نیمه مهرماه ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه انجیرستانهای دیم نیریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژهای است؛ ابرازکرد: قریب به ۵۰۰۰ هکتار از اراضی شهرستان به کشت این محصول اختصاص دارد که ۴۰۰۰ هکتار آن مثمر است و به دو صورت تر(تازهخوری) و خشک به بازار عرضه می شود.
به گفته بصیری؛ با توجه به کاهش بارندگیهای سال زراعی جاری و خشکسالی اخیر، پیشبینی میشود با کاهش محصول مواجه باشیم و کمتر از ۲۰۰۰ تن انجیر برداشت شود که در مجموع، میزان محصول تولیدی نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
او تاکید کرد: عواملی چون طغیان آفت کنه تارتن، نوسانات دمایی، وزش بادهای شدید و ایجاد اختلال در فعالیت زنبورهای گردهافشان، در عملکرد نهایی محصول تاثیرگذار است.
این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه انجیر نیریز به کشورهای هند، روسیه، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر میشود، تصریحکرد: نبود سرمایهگذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش، باعث شده است که این محصول توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته بندی مطلوب، از منطقه خارج شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰