استان فارس یک استان سرنوشت ساز برای شرکت مخابرات ایران است
بامداد خبر: مدیر عامل مخابرات ایران در آیین تودیع و معارفه مدیر سابق مخابرات منطقه فارس با ذکر اینکه : استان فارس یک استان سرنوشت ساز برای شرکت مخابرات ایران است گفت : نرخ بازگشت سرمایه شرکت همراه اول هفت درصد است و شرکت باید از بانک با نرخ ۲۵ تا ۳۰ درصد تسهیلات بگیرد […]
بامداد خبر: مدیر عامل مخابرات ایران در آیین تودیع و معارفه مدیر سابق مخابرات منطقه فارس با ذکر اینکه : استان فارس یک استان سرنوشت ساز برای شرکت مخابرات ایران است گفت : نرخ بازگشت سرمایه شرکت همراه اول هفت درصد است و شرکت باید از بانک با نرخ ۲۵ تا ۳۰ درصد تسهیلات بگیرد که این باغث ضرر و زیان شرکت مخابرات می شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر؛ مهندس سلطانی گفت : شرکت مخابرات ایران یک شرکت بزرگ با سابقه و خدمت رسان برای کشور نظام و مردم است و چه در روزهای خوب و چه شرایط نامناسب از لحاظ درآمدی شرکت هرگز پا پس نکشیده چون ریشه های مخابرات در کشور قویست و سابقه طولانی دارد. وی گفت ؛مخابرات یک شرکت ماناست مگر این که خودمان به آن صدمه بزنیم..
وی با ذکر اینکه مشکلات مخابرات هم درونی و هم بیرونی بوده گفت ؛ موفق نشدیم همه این مشکلات را رفع کنیم ، ما زمانی برای خطا در مخابرات ایران نداریم و مشکلات دو موضوع مهم توسعه یافتگی در زیرساختهای ICT مطابق با منطقه رخ نداده است و باید قبول کنیم بعضی سیاست ها ما را عقب انداخته. وی گفت موضوع دیگری که دیگر باعث فشار زیاد به پرسنل شده است و ناترازی ارقام در این زمینه زیاد است که برای مدیریت آن دو استراتژی را هدف گذاری و اجرا کردیم
مدیر عامل مخابرات ایران گفت : کاهش هزینه و افزایش درآمد را مد نظر قرار دادیم از این رو حرف زدن از منابع انسانی بدون منابع درآمدی فقط یک شعار است.
شرکت در سال ۹۰ یک میلیارد دلار سود داشته و در سال ۱۴۰۰ با و این ای سی تی را دچار مشکل کرده و نرخ بازگشت همراه اول در حوزه سیار ۷ درصد است ولی برای گرفتن تسهیلات باید ۲۵ درصد سود پرداخت کند و در حوزه ثابت ۱/۵درصد است، با این رویکرد این صنعت نابود می شد.
وی گفت: در بخش ثابت، نرخ بازگشت سرمایه یک و نیم درصد است و این یعنی نابودی صنعت است و از نابودی صنعت شکی نداشته باشید و کاری که در این مخابرات صورت گرفت با استراتژی افزایش درآمد و کاهش هزینه باید اقدام می کردیم که شرکت نجات یابد، در سال ۱۳۹۹ که مدیریت مخابرات را تحویل گرفتم درآمد عملیاتی هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود و در سال ۱۴۰۲ این رقم به ۲۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، بیش از ۲ برابر شده است.
مهندس سلطانی گفت : افزایش درآمد به خاطر افزایش تعرفه نبوده است و در سال ۱۴۰۱ بعد از خصوصی سازی رکورد افزایش درآمد عملیاتی را ۴۴ درصد زدیم هفت درصد از آن مربوط به افزایش تعرفه بوده و در سال ۱۴۰۲ این رقم به پنج درصد رسیده است.
سلطانی افزود درآمد عملیاتی ما در سال گذشته افزایش چشمگیری داشته که باید ادامه داشته باشد، در حوزه کاهش هزینه ها اگر مدیریت نکرده بودیم امسال باید ۵ همت هزینه می کردیم که این بخش نیز مدیریت شده که باید ادامه یابد. وی همجنین با ذکر اینکه ؛ اعتقاد داریم بهترین نیروی انسانی را در مخابرات فارس داریم گفت ؛ کسی نمیتواند بگوید این شرکت در توسعه سرمایه گذاری نکرده است که نشاندهنده کمک خداوند و همت کارکنان بوده است.
۹۵ درصد تحقق برنامه در نجما یا فیبر نوری صورت گرفته است که با مولد سازی صورت پذیرفته است.
گسترش توسعه فیر نوری فقط در حوزه دسترسی نبوده و در حوزه های چندگانه مثل دیتا نیز بوده است. ما ۶۰ همت سود به دولت و ۶۰ همت نیز سرمایه گذاری کرده است.
سلطانی افزود نرخ نگهداری در شبکه مخابرات ۵ تا ده درصد است و مخابرات دارای ۲۰۰ همت سرمایه در حال کار و خدمات دهی است که با این حساب نیاز به ده همت هزینه نگهداری دارد.
وی خاطر نشان کرد که استان فارس یک استان سرنوشت ساز برای شرکت مخابرات ایران است از این رو مسئولیت مدیریت این استان هم مسئولیت بالایی دارد.
سلطانی گفت برای آینده استراتژی و طرح داریم و اگر این، طرحهای جهش مخابرات که به دولت چهاردهم معرفی شده در چهار سال آینده با یک شرکت متفاوت روبرو خواهیم بود.
مدیر عامل مخابرات ایران همجنین تغییرات مدیریتی را یک علم دانست و گفت این موضوع در همه جا طبیعی است و از مهندس ایزدی در مخابرات ایران استفاده خواهیم کرد.
وی گفت : همه شرکت های بزرگ ارتباطی به سمت ایجاد درآمد رفته اند زیرا در بخش زیرساخت ایجاد درآمد سخت است و درآمد پایدار اثر منفی تکانه و سختی های روزگار را خواهد گرفت از این رو و استانها باید درآمد های جانبی را مد نظر قرار دهند. وی گفت :با این که نتوانستیم در چهار سال گذشته برای عرض خدا قوت به فارس و خدمت همکاران و مهندس ایزدی برسیدیم اما این مهم را در دستورکار خواهیم داشت .
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰