پنجشنبه / ۹ بهمن / ۱۴۰۴ Thursday / 29 January / 2026
×

  جانمایی زیرگذر خیابان شهید پیشرو در یکی از نقاط پرتردد و شریان‌های اصلی   بامداد خبر: بررسی روند ساخت مرکز همایش‌های شهرداری کلان‌شهر شیراز و زیرگذر خیابان شهید پیشرو مقصد دهمین بازدید مدیریت شهری شیراز و خبرنگاران از روند اجرای نوبت شب پروژه‌های عمرانی بزرگ‌مقیاس بود. به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر، بررسی […]

طرح توسعه مجموعه شهرداری شیراز باهدف تسهیل در خدمت‌رسانی انجام می‌شود

  جانمایی زیرگذر خیابان شهید پیشرو در یکی از نقاط پرتردد و شریان‌های اصلی

 

بامداد خبر: بررسی روند ساخت مرکز همایش‌های شهرداری کلان‌شهر شیراز و زیرگذر خیابان شهید پیشرو مقصد دهمین بازدید مدیریت شهری شیراز و خبرنگاران از روند اجرای نوبت شب پروژه‌های عمرانی بزرگ‌مقیاس بود.

به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر، بررسی روند ساخت مرکز همایش‌های شهرداری کلان‌شهر شیراز و زیرگذر خیابان شهید پیشرو مقصد دهمین بازدید مدیریت شهری شیراز و خبرنگاران از روند اجرای نوبت شب پروژه‌های عمرانی بزرگ‌مقیاس بود.

تقدیر از فعالیت‌های جهادی شهرداری شیراز

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این بازدید تصریح کرد: حضور مسئولین در برنامه‌های شبانه شهرداری به‌منظور تقدیر از فعالیت‌های جهادی شهرداری شیراز است.

سید ابراهیم حسینی افزود: شهروندان فهیم و ارزشمند شیراز بدانند که وظیفه ما خدمت گذاری به مردم و هدف ما جلب رضایت‌مندی و امیدآفرینی به آینده در جامعه اسلامی است.

وی ابراز امیدواری کرد: با فعالیت‌هایی که در حال انجام است توانسته باشیم بخشی از وظایف خود را ادا کنیم.

شهردار کلان‌شهر شیراز نیز در این بازدید اظهار کرد: در ۱۴ سال گذشته زیرگذرهایی از قبیل زیرگذر خیابان زند اجرا شد که طول آن نیز ۸۰۰ متر است و در هنگام اجرا در کشور به‌عنوان طولانی‌ترین زیرگذر بود و در دوران خدمت مرحوم اعتمادی با توجه به اینکه اجرای چنین پروژه‌هایی بسیار دشوار بود این محور در قالب زیرگذرها و تقاطع‌های رمضان تعریف شد، از سوی دیگر زمان بهره‌برداری و افتتاح این پروژه‌ها با حضور مقامات کشوری برگزار می‌شد و امروز می‌توان این مقایسه را داشت که این زیر گذر در خیابان شهید پیشرو نیز بسیار تسهیل کننده است.

محمدحسن اسدی در تشریحمشخصات اجرایی پروژه زیرگذر خیابان شهید پیشرو افزود: این زیرگذر ۸۰۰ متر طولو ۲۱ متر عرض دارد که توسط سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز در حال اجراست و همچون زیرگذر خیابان زند پروژه‌ای عظیم است.

وی با اشاره به فعالیت‌های شبانه‌روزی و بی‌وقفه سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهردار شیراز تصریح کرد: ساخت این زیرگذر در شرایط عادی یک سال به طول می‌انجامد اما از سوی سازمان عمران و بازآفرینی و معاونت فنی و عمرانی این قول داده‌شده است تا زودتر از موعد این پروژه به‌صورت کامل بهره‌برداری و افتتاح خواهد شد.

شهردار شیراز همچنین در این بازدید نوید داد: در هفته جاری با حضور مقامات عالی‌رتبه کشوری پروژه‌های ۵۵ متریب زرگراه شهید آیت‌الله رئیسی و تقاطع شهید امیر عبداللهیان افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد. همچنین پروژه بزرگ زندیه که در کمیسیون ماده ۵ طرح آن به تصویب رسید، کلنگ زنی می‌شود و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی اضافه کرد: با پشتیبانی و حمایت شورای اسلامی شهر شیراز و دلگرمی و نشاط که از سوی شهروندان و اصحاب رسانه وجود دارد شاهد کار ‌و فعالیت عمرانی در سطح شهر شیراز هستیم.

شهردار شیراز خاطرنشان کرد: طرح توسعه مجموعه شهرداری شیراز باهدف تسهیل در کار شهروندان و خدمت‌رسانی انجام می‌شود و امید است پروژه مدنظر در یک بازه زمانی ۳-۴ ساله به‌صورت کامل به بهره‌برداری برسد.

اسدی تأکید کرد: با همتی که در میان کارکنان شهرداری و حمایتی که از سوی شورای اسلامی شهر شیراز وجود دارد بتوان این پروژه‌ها را آغاز کرد و طی سال‌های آتی مدیرانی که مسئولیت را بر عهده می‌گیرند، بتوانند پروژه‌ها را به اتمام برسانند.

وی با اشاره به اینکه جانمایی زیرگذر خیابان شهید پیشرو در یکی از نقاط پرتردد و شریان‌های اصلی قرار دارد، اظهار کرد: تلاش ما بر این است که این پروژه ظرف مدت یک سال اجرا و افتتاح شود.

نظم و انضباط مالی در شهرداری شیراز برقرار است

شهردار شیراز افزود: بر اساس تکالیف و بودجه‌ای که شورای شهر مصوب می‌کند و وظیفه شهرداری این است که مصوبات را محقق کند، شورای اسلامی شهر نیز طی یک ماه گذشته در خصوص میزان بدهکاری شهرداری تصمیم‌گیری کرد و تا زمانی که تیم فعلی شورا و شهرداری فعالیت دارد، تلاش خواهیم کرد تا شهرداری به‌صورت غیرمتعارف بدهکار نشود. از سوی دیگر در حوزه شهرداری، نظم و انضباط مالی، نکته بسیار مهم و حساسی است و اکنون این موضوع در شهرداری برقرار است و جای نگرانی وجود ندارد.

تحول در شیراز با اجرای پروژه زندیه

نجیمی با اشاره به اینکه بلوک ۳ و ۴ مجموعه شهرداری شیراز هم‌اکنون در حال احداث است، اضافه کرد: بلوک ۵ این مجموعه شامل سالن‌های همایش و جلسات شهرداری شیراز بوده و تلاش شده است با یک نگاه استاندارد و استفاده از تجهیزات به‌روز و طراحی منحصربه‌فرد بتوانیم بهترین سالن همایش و جلسات را در جنوب کشور احداث و به شهروندان شیرازی تقدیم شود.

وی در ادامه به دیگر فضاهای اجرایی این مجموعه اشاره و اظهار کرد: در این مجموعه همچنین یک پارکینگ ۳ طبقه با ظرفیت پارک بیش از ۷۰۰ خودرو و احداث یک زیرگذر با ۲۱ متر عرض و حدود ۸۰۰ متر طول پیش‌بینی‌شده است که موجب تردد آسان و تسهیل در ترافیک محور شرق به غرب این محور خواهد بود.

مدیرعامل شرکت سد عمران پارس گستر نیز در سخنانی به ویژگی‌های منحصربه فرد سالن همایش‌های شهرداری شیراز پرداخت و گفت: در تلاشیم تا پایان شهریور ماه سال جاری به بهره‌برداری برسد.

حسن‌علی تواضع بیان کرد: این سالن چند ویژگی منحصر به فرد دارد که با اجرای یک دیوار پیوسته سالن‌ها به یکدیگر متصل می‌شوند و نصب تجهیزاتی همچون ویدیو پروژکشن و پرده نمایش در آن پیش‌بینی شده است.

بنابراین گزارش، پروژه احداث ساختمان مرکزی شهرداری شیراز در محدوده منطقه ۳ شهرداری شیراز جنب رودحانه خشک(خرم رود) و بافاصله اندکی از بافت سنتی شیراز قرار دارد که بلوک‌های ۱ و ۲ آن احداث و به بهره‌برداری رسید و تجمیع ساختمان‌‏های مدیریتی شهرداری شیراز در قالب یک مجموعه شامل کلیه معاونت‌‏ها و ادارات ستادی صورت گرفت و با ابلاغ اجرای طرح توسعه مجموعه شهرداری شیراز بلوک‌های ۳، ۴ و ۵ این مجموعه در حال احداث است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • بامدادخبر

    بعد از بررسی به شما پاسخ خواهیم داد

    سلام به سایت ما خوش اومدی لطفا برای چت کردن از طریق واتس‌اپ روی دکمه زیر کلیک کن.