شنبه / ۱۱ بهمن / ۱۴۰۴ Saturday / 31 January / 2026
×

بامداد خبر:رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی فارس طی حکمی محمدحسن اسدی شهردار کلان‌شهر شیراز را به‌عنوان مسئول کمیته تخصصی و اجرایی فضاسازی و مدیریت شهری ستاد دهه فجر این استان منصوب کرد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی […]

  • کد نوشته: 16307
  • ۱۴۰۲/۱۰/۲۰
  • 222 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • بامداد خبر:رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی فارس طی حکمی محمدحسن اسدی شهردار کلان‌شهر شیراز را به‌عنوان مسئول کمیته تخصصی و اجرایی فضاسازی و مدیریت شهری ستاد دهه فجر این استان منصوب کرد.
    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد خبر رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی فارس طی حکمی محمدحسن اسدی شهردار کلان‌شهر شیراز را به‌عنوان مسئول کمیته تخصصی و اجرایی فضاسازی و مدیریت شهری ستاد دهه فجر این استان منصوب کرد.
    حجت‌الاسلام و المسلمین حسین ملک‌مکان در این حکم خطاب به شهردار کلان‌شهر شیراز اظهار کرده است: چهل و پنجمین سالگرد میلاد انقلاب اسلامی بستری مناسب برای بازنمایی اندیشه مردم‌سالاری دینی به‌عنوان میراث برجسته بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) در راستای تحقق چهار اصل امنیت، مشارکت، سلامت و رقابت مورد انتظار رهبر معظم انقلاب در انتخابات پایان سال و نیز فرصت مغتنمی برای روایتگری و تبیین دستاوردهای عظیم مادی و معنوی انقلاب و آثار آن در سطح ملی و فرا ملی است.
    وی افزوده است: نظر به تقارن بعثت نبی مکرم اسلام حضرت ختمی مرتبت محمد (ص) با دهه فجر انقلاب اسلامی که از نتایج مهم بعثت و تداوم نعمت و منت الهی منبعث از تجلی اعظم است و با عنایت به اهمیت مراسم چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی همزمان با شروع شعبان المعظم و آغاز اعیاد شعبانیه بر اساس دستورالعمل ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی ۱۴۰۲ جنابعالی را به عنوان مسئول کمیته تخصصی و اجرائی فضاسازی و مدیریت شهری ستاد دهه فجر استان فارس منصوب می‌کنم.
    رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان فارس ابراز امیدواری کرده است: طبق شیوه‌نامه پیوستی با اغتنام از این فرصت مهم و با بهره‌گیری از تجارب سنوات پیشین و شناسایی و بکارگیری تمامی ظرفیت‌ها زمینه‌ساز ظهور و بروز ابتکار خلاقیت و نوآوری در این عرصه و نیز شاهد طراوات تازگی و اثربهشی بیشتر و همگرایی گسترده‌تر تمامی آحاد مختلف مردم در بزرگداشت این مظهر شکوه عظمت و فداکاری ملت و نهضت تاریخ‌ساز و برهم زننده محاسبات و معادلات نظام استکباری حاکم بر عالم باشید.
    حجت‌الاسلام و المسلمین ملک‌مکان خطاب به شهردار شیراز بیان کرده است: ضرورت دارد با برگزاری جلسات مستمر کمیته و برنامه‌ریزی بر اساس شیوه‌نامه گزارش کامل به صورت مستند و مصور به این ستاد (شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان) ارسال شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • بامدادخبر

    بعد از بررسی به شما پاسخ خواهیم داد

    سلام به سایت ما خوش اومدی لطفا برای چت کردن از طریق واتس‌اپ روی دکمه زیر کلیک کن.