یکشنبه / ۱۲ بهمن / ۱۴۰۴ Sunday / 1 February / 2026
×
هواپیمای پرواز تهران – استانبول در فرودگاه مهرآباد سالم به زمین نشست
  • کد نوشته: 2167
  • ۱۳۹۸/۱۱/۰۶
  • 1914 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • رضا جعفر زاده سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری این وزارتخانه از وجود نقص فنی در پرواز تهران- استانبول خبر داد و گفت: پرواز هواپیمای ایران ایرتور به شماره پرواز ۹۷۱۶ ساعت ۱۹ و ۴۵ دقیقه فرودگاه امام خمینی را به مقصد استانبول ترک کرد اما بعد از طی مسافتی به دلیل نقص فنی در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست.

    او با بیان این که هواپیما از نوع ایرباس ۳۰۰-۶۰۰ بوده است؛ توضیح داد: خلبان هواپیما بعد از تیک آف متوجه نقص فنی در یکی از موتورهای هواپیما می شود، و بعد از دقایقی پرواز به دلیل این که احتمال بروز مشکل جدی وجود داشت، به منظور احتیاط بیشتر تصمیم به برگشت می گیرد و دقایقی پیش این هواپیما در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست.

    او در پاسخ به این که چرا هواپیما به فرودگاه امام خمینی بازنگشت،گفت: دلیل این که هواپیما در فرودگاه مهرآباد فرود آمد این بود که در این فرودگاه هواپیمای جایگزین برای انتقال مسافران وجود دارد و تا ساعتی دیگر مسافران از فرودگاه مهرآباد به سمت استانبول پرواز خواهند کرد.

    جعفرزاده همچنین وجود نقص فنی در چرخ های هواپیما را رد کرد و گفت: هواپیمای جایگزین نیز ازنوع ایرباس ۳۰۰-۶۰۰ است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • بامدادخبر

    بعد از بررسی به شما پاسخ خواهیم داد

    سلام به سایت ما خوش اومدی لطفا برای چت کردن از طریق واتس‌اپ روی دکمه زیر کلیک کن.